Hulstflowers

Wij komen graag in contact met enthousiaste mensen met een 'groen' hart.

Hulstflowers is een sterk ontwikkeld en vooruitstrevend familiebedrijf. We hebben een enthousiast team werknemers, die zowel in vast als in los dienstverband aangesteld zijn. Een deel van de werknemers zit nog op school en komt in de vrije tijd op het bedrijf helpen. In drukke periodes wordt er gebruik gemaakt van een lokaal gecertificeerd uitzendbureau.

Hulstflowers biedt een dynamische werkomgeving met een prettige en informele werksfeer. Medewerkers krijgen veel verantwoordelijkheid en er is volop ruimte voor eigen inbreng.

sbb-beeldmerk

Sinds de oprichting zijn wij een opleidingsbedrijf. Graag leren wij van de nieuwe kennis en inzichten van leerlingen/ studenten. Andersom willen wij leerlingen/ studenten de kans geven om praktijkkennis en werkervaring te verkrijgen binnen hun vak- en interessegebied. Hulstflowers is een erkend leerbedrijf voor diverse beroepsopleidingen. In 2011 zijn we zelfs geselecteerd als 'Opleidingsbedrijf van het jaar'.

Ben je leerling/ student en zoek je een stageplaats neem dan eens contact met ons op.

Actuele stageplaatsen tref je aan op de website van SBB (beroepsonderwijs bedrijfsleven). Door op deze link te klikken kom je direct op de website van SBB (https://www.s-bb.nl/).