Hulstflowers

Welkom op onze website

Hulstflowers heeft een breed assortiment aan verschillende tulpen, narcissen, bol-op-pot produkten,  pioenrozen, zomerbloemen, vaste planten en zanthedeschia's / Calla's. Een grote diversiteit aan producten dus, daar zijn wij sterk in, het gehele jaar door!

 

logo aequorIeder jaar vindt de verkiezing 'Stagebedrijf van het jaar' plaats. Dit is een prijs die een bedrijf in de groene sector kan krijgen door de overkoepelende organisatie Aequor. Dit jaar zijn we met een kleine groep bedrijf voorgedragen om mee te doen aan deze verkiezing. Het thema van dit jaar was, 'duurzaamheid en investeren in de toekomst van de stagiaires.

 

Ons bedrijf heeft sinds de oprichting vele stagiaires een plek gegeven binnen het bedrijf. Ook personen met achterstand of problemen zijn altijd van harte welkom en krijgen een mooie plek in onze organisatie. Sinds 2010 heeft het bedrijf zich ook toegelegd op de plaatsing van enkele jongeren van het VSO 'De Duinpieper' in Noordwijk. Deze jongeren krijgen begeleid enkele uren in de week praktijkles in ons bedrijf. Dit is een prachtig initiatief van beide kanten wat ten goede komt aan de leerling.

Helaas is Hulstfowers niet door naar de finale van de verkiezing 'Stagebedrijf van het jaar'. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de Europe Challenge die plaatsvindt op 22 september 2011 in Hotel van der Valk in Nootdorp.