Hulstflowers

Hulstflowers staat er om bekend dat zij een erg breed assortiment van producten hebben. Zo worden er: tulpen, narcissen, diverse zomerbloemen, vaste planten, lelie’s en vele andere soorten bloemen en bollen op pot aan onze klanten geleverd. In de meeste gevallen zorgt het bedrijf ook zelf voor het uitgangsmateriaal. Hierdoor kan het bedrijf de kwaliteit van het uitgangsmateriaal veel beter controleren en tevens bijsturen waar nodig. Ook is het grote voordeel dat de eigenschappen precies bekend zijn, hierdoor kan er beter gestuurd worden in de broeierij. 

Vignet MPS-ABC EN-502248Hulstflowers besteed veel aandacht aan de vernieuwing van het assortiment. Ieder jaar worden er enkele nieuwe soorten aan het assortiment toegevoegd en vallen er ook een aantal af. Het bedrijf vind het belangrijk om nieuwe producten uit te proberen of producten die nog nooit zijn gebruikt als snijbloem. Hierdoor bestaat ons assortiment zowel uit massa artikelen als uit producten uit het exclusievere assortiment.

Hulstflowers is MPS-GAP gecertificeerd. Ook hebben wij de add-on-module GRASP op GAP certificering waardoor er is aangetoond dat er een goed sociaal management systeem aanwezig is binnen ons bedrijf. Wij voldoen hiermee aan de eisen die ingaan op traceerbaarheid, milieu, veiligheid en hygiene.